Ons bedrijf

Folkersma is routemaker sinds 1998. Wat begon met de bewegwijzering van een jachthaven is uitgegroeid tot een bedrijf met 26 werknemers. De afgelopen jaren hebben we ruim 35.000 kilometer recreatieve routes aangelegd en op dit moment hebben we ruim 25.000 kilometer routes in beheer en onderhoud. Hiermee zijn we marktleider in de toeristische bewegwijzering.

Sign
Niet alleen toeristische bewegwijzering, ook reclame is onze kernactiviteit. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen reclame-uitingen voor projectontwikkelaars, bedrijventerreinen en (semi)overheid. Dit varieert van informatiepanelen, buitenreclame en gevelreclame tot interne bewegwijzering. 

Alle diensten
Bewegwijzering is zeer complex en specialistisch werk. Wij hebben alle expertise zelf in huis en leveren alle diensten, van advies en conceptontwikkeling tot uitvoering en onderhoud.

Efficiënt
Uniek in onze branche is dat onze montageteams mobiele dataverwerkingsapparatuur gebruiken waarmee ze real time en op locatie route- en objectinformatie kunnen verzenden en ontvangen. Onze GIS-afdeling beschikt altijd over de meest actuele geo-informatie. 

Veiligheid en gezondheid
Folkersma is VCA ** gecertificeerd. Dit houdt concreet in dat we een actief beleid voeren om ongevallen en incidenten te voorkomen en dat al onze werknemers getraind zijn en in het werken langs en op de weg en veilig met risico's omgaan.
Door middel van training, voorlichting en het houden van toezicht zien wij, als directie, er op toe dat onze medewerkers onder veilige omstandigheden kunnen werken. De bewustwording van veilig werken zit in ons bedrijf gesloten.

Certificering
Wij zijn ISO 9001, ISO 14001 en VCA** gecertificeerd.

Dutch Cycling Embassy
Folkersma is deelnemer van de organisatie Dutch Cycling Embassy. Deze organisatie is de wereldwijde ambassadeur van Nederlandse fiets-expertise. De Dutch Cycling Embassy vertegenwoordigd de Nederlandse fietssector, van adviseurs tot ontwerpers en van onderzoekers tot producenten. Folkersma treedt als deelnemer op als adviseur op het gebied van planvorming voor diverse projecten op het gebied van fietsen.