Digitaal

Folkersma heeft een duidelijke visie op de toekomst. Wij investeren continu in de ontwikkeling van innovatieve technologie. Wij ontwerpen software en apps voor een zo effectief mogelijk beheer en het behoud van routes en objecten in de buitenruimte. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze netwerken garanderen voor de lange termijn.

Routebeheer.net
Eén van onze software systemen, die uw beheer vereenvoudigt, is Routebeheer.net, een centrale database. Hiermee herstelt u snel schades en pleegt u efficient onderhoud. Een schademelding kan zowel door routebeheerders als recreanten via de gebruikersvriendelijke website of app gedaan worden. De onderhoudsdienst meldt deze direct af na herstel. Alle details van een route, zoals bordlocaties en technische aspecten, staan in dit systeem en zijn eenvoudig op te vragen. Tegelijkertijd heeft de beheerder altijd inzicht in de actuele status en de opvolging van een melding. Het systeem is in gebruik bij negen provincies.

C-TIP
Folkersma heeft mede het platform C-TIP ontwikkeld. Dit is een digitaal beheerssysteem. C-TIP maakt het mogelijk uw recreatieve routenetwerken, voorzieningen en Points of Interest eenvoudig te digitaliseren en te beheren. Met behulp van C-TIP deelt, beheert en coördineert u de toeristische informatie en het toeristisch aanbod van verschillende bronnen en de promotie ervan. Alle informatie is real-time en gelijktijdig door meerdere partijen op verschillende locaties in te zien en te bewerken.

Beheerplus
Folkersma heeft het registratiesysteem Beheerplus ontwikkeld voor routebeheerders en eigenaren. Hierin staan alle objecten overzichtelijk bijeen. Op eenvoudige wijze kunnen alle meldingen en inspecties, administratie en rapportages worden geregistreerd.

Interactieve toepassingen
Voor recreanten ontwikkelen wij handige hulpmiddelen voor onderweg en met interactieve elementen stimuleren we de beleving. Zoals routeplanners waarmee gebruikers zelf online een route kunnen uitstippelen en waarmee alle informatie over voorzieningen en bezienswaardigheden bij de hand is. Of apps die extra informatie geven over de omgeving en de hoogtepunten van de route. Daarnaast bieden we allerlei mogelijkheden om interactieve informatie toe te voegen op de bewegwijzering, zoals luisterapparatuur op informatiepanelen.