Beheer en onderhoud

Onderhoud is essentieel voor het in stand houden van de route. Aangezien elke route en iedere opdrachtgever andere eisen stelt aan het onderhoud, maken we afgestemd op de specifieke situatie en op basis van uw wensen een gericht onderhoudsplan. Indien nodig voegen we nieuwe knooppunten aan een route toe. Wij zorgen voor het schoonmaken, rechtzetten, zichtbaar houden, repareren en vervangen van wegwijzers en informatiepanelen. Ook voeren wij taken uit zoals het netjes houden van de omgeving en maaien van het gras.

Beheer
Elke dag rijden 8 onderhoudsbussen door de Benelux om wegwijzers en informatieborden te inspecteren die Folkersma in beheer heeft. Dankzij ons unieke meldingssysteem Routebeheer.net kunnen wij snel schades herstellen en efficiënt onderhoud plegen.

Certificering
Alle medewerkers betrokken bij de plaatsing zijn VCA** gecertificeerd en hebben een opleiding ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd. Er wordt voor ieder specifieke project een veiligheids- en gezondheidsplan opgezet, waardoor alle risicofactoren bij de montage en plaatsing in beeld worden gebracht. We hebben als doelstelling de maximale veiligheid van de medewerkers, het overige verkeer en belanghebbenden van het algehele project te waarborgen.