Fietsen

Realisatie fietsnetwerk Brussel

In opdracht van Visit.Brussels hebben wij het fietsknooppuntennetwerk gerealiseerd. Het fietsknooppuntennetwerk is ontworpen door een groep van enthousiaste vrijwilligers. Dit netwerk hebben onze medewerkers in zijn geheel geïnspecteerd op onder andere begaanbaarheid, aantrekkelijkheid en veiligheid.

Na kleine aanpassingen in het netwerk hebben wij de productie van ruim 2000 borden gestart en zijn onze ervaren montage collega’s aan de slag gegaan met de installatie van de borden.

Het fietsknooppuntennetwerk had nog een kleine blinde vlek in Brussel. Deze blinde vlek is sinds dit najaar verleden tijd. Het fietsknooppuntennetwerk in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is 220 kilometer lang en telt maarliefst 65 knooppunten. De ultieme manier om deze verrassende stad te ontdekken!

Het gebruiken van het fietsknooppuntennetwerk in Brussel wordt nog leuker door de acht themaroutes die bedacht zijn. Met deze routes mis je niets en ontdek je alle bijzonderheden die Brussel rijk is. Het gaat om de volgende routes:

Route #1: Het beste van Brussel
Route #2: Industrieel Brussel: van zuid naar noord
Route #3: Brussel: ongebruikelijk en geheim
Route #4: Groen Brussel
Route #5: Brussel: langs de Maalsbeek
Route #6: Brussels Expo: van west naar oost
Route #7: Brusselse toppen
Route #8: Landelijk Brussel

copyright 2024 ©

Folkersma Routing en Sign B.V.